1. Si mund të blej libra elektronikë në faqen tuaj?

Për të blerë libra elektronikë nga faqja jonë, thjesht shfletoni nëpër koleksionin tonë online, zgjidhni librin që dëshironi, dhe shtojeni atë në shportën tuaj të blerjeve. Pas kësaj, vazhdoni me proçesin e regjistrimit dhe pagesës duke ndjekur udhëzimet në ekran.

2. A duhet të regjistrohem për të blerë libra elektronikë?

Po, regjistrimi është i nevojshëm për të siguruar një proces të shpejtë dhe të sigurt blerjeje, dhe gjithashtu për të ju lejuar akses në çdo kohë.

3. Në cilat formate janë të disponueshëm librat elektronikë, dhe a mund t’i lexoj ose dëgjoj ata online?

Librat elektronikë në faqen tonë janë të disponueshëm në formate të ndryshme. Ju mund t’i shikoni si video në telefon/tablet/ laptop ose TV ose mund ti lexoni ose ti dëgjoni vetëm në formatin audio.

4. Si mund të qasem te librat elektronikë pasi të kem bërë një blerje?

Pas përfundimit të blerjes, do të merrni një email me udhëzime se si të hyni online te librat tuaj elektronikë. Gjithashtu, librat do të jenë të disponueshëm në llogarinë tuaj të përdoruesit në seksionin “Llogaria Ime”.

5. Cilat metoda pagese pranoni?

Ne pranojmë të gjitha kredit dhe debit kartat kryesore, si dhe pagesa përmes sistemeve të tjera online si PayPal dhe kripto valutat kryesore.

6. A ka një politikë rimbursimi për blerjet e librave elektronikë?

Po, ne ofrojmë një politikë rimbursimi brenda [7] ditëve nga data e blerjes. Nëse nuk merrni produktet brenda 7 ditëve, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] dhe ne do të ndihmojmë në proçesin e rimbursimit.

7. Si funksionon proçesi i rimbursimit, dhe sa kohë kam për të kërkuar një rimbursim?

Për të kërkuar një rimbursim, dërgoni një kërkesë nëpërmjet emailit me detajet e blerjes tuaj. Proçesi i rimbursimit zakonisht zgjat [7] ditë pune. Klientët kanë të drejtë të kërkojnë një rimbursim brenda [7] ditëve nga data e blerjes.

8. Nuk kam marrë librin elektronik. Çfarë duhet të bëj?

Nëse nuk keni marrë email brenda [2] orëve pas blerjes, ju lutemi kontrolloni dosjen e spam ose junk të emailit tuaj. Nëse email nuk gjendet atje, na kontaktoni në [email protected] për asistencë.

9. A ka ndonjë kufizime në shkarkimin ose ndarjen e librave elektronikë të blerë nga faqja juaj?

Po, shkarkimi dhe ndarja e kopjave të librave elektronikë janë të kufizuara për përdorim personal dhe jo-komercial. Çdo shpërndarje e paligjshme është kundër politikave tona dhe të drejtave të autorit.

10. A kam qasje në librat e blerë në disa pajisje?

Po, librat që keni blerë mund të hapen në çdo pajisje të lidhur në internet, duke përfshirë kompjuterë, tabletë, dhe telefonë, nëpërmjet llogarisë suaj personale.

11. A janë të sigurta të dhënat personale kur regjistrohem në faqen tuaj?

Absolutisht. Ne marrim masa të rrepta sigurie për të mbrojtur të dhënat tuaja personale dhe financiare. Informacioni juaj nuk do të ndahet me palë të treta pa lejen tuaj të qartë.

12. A ofroni ndonjë promocion ose zbritje të veçanta për librat elektronikë?

Po, ne rregullisht ofrojmë promocione dhe zbritje për klientët tanë të regjistruar. Mbani sytë hapur për email-at promocionale ose kontrolloni në faqen tonë për ofertat më të fundit.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping