Previous
Previous Product Image

GJERGJ ELEZ ALIA

7.00
Next

PIRRO I EPIRIT

7.00
Next Product Image

ZANAT E MALIT DHE FUQIA E MUJIT

7.00

ZANAT E MALIT DHE FUQIA E MUJIT

Kategori:

Përshkrim

Zanat e Malit dhe Fuqia e Mujit

Në këtë histori, Muji është një lopçar i varfër që ruante lopët e pasanikut. Pas humbjes së lopëve, Muji takon dy Zana të Malit, të cilat i dhanë fuqi nga qumështi i tyre. Muji tregoi forcën e tij para barinjëve që e përqeshën, dhe më pas vendos të kthehet në familjen e tij dhe të punojë për të mirën e fshatit dhe vendit të tij.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping