Previous
Previous Product Image

DY BATOT DHE ZANA E LIRISË

7.00
Next

ZANAT E MALIT DHE FUQIA E MUJIT

7.00
Next Product Image

GJERGJ ELEZ ALIA

7.00

GJERGJ ELEZ ALIA

Kategori:

Përshkrim

Gjergj Elez Alia ishte një hero i njohur i Shqipërisë, i cili shpëtoi vendin nga armiqtë dhe u bë një legjendë. Pas 9 vitesh plagë dhe lëngim në shtrat , ai u përball me një bajloz të zi i cili donte motrën e tij për nuse. Përmes guximit dhe trimërisë  ai triumfoi ndaj bajlozit dhe u bë një simbol i lavdisë dhe lirisë së kombit.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping