Politika e Privatësisë

1. Njohja

Kjo Politikë e Privatësisë shpjegon se si AlbanSoul, e operuar nga Alphatechs SHPK, merr, përdor, ndan dhe mbron informacionin personal që ju jepni kur përdorni faqen tonë të internetit dhe shërbimet tona. Duke qasur ose duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pajtoheni me kushtet e përcaktuara në këtë politikë.

2. Informacioni që Mblidhet

  • Informacion Personal: Ne mund të marrim informacion si emrin tuaj, adresën e email-it dhe informacionin e pagesës kur bëni një blerje ose krijoni një llogari.
  • Të Dhënat e Përdorimit: Ne mbledhim të dhëna lidhur me ndërveprimet tuaja me faqen tonë të internetit, përfshirë adresën IP, llojin e shfletuesit dhe informacionin e pajisjes.
  • Cookies: Ne përdorim cookies dhe teknologjitë e ngjashme për të ndjekur preferencat tuaja dhe modelet e përdorimit.

3. Si Përdorim Informacionin Tuaj

Ne përdorim informacionin tuaj për qëllimet e mëposhtme:

  • Për të proçesuar dhe plotësuar porositë.
  • Për të përmirësuar shërbimet tona dhe personalizuar eksperiencën tuaj.
  • Për të komunikuar me ju për përditësime, promocione dhe ofertat.
  • Për të përmbushur detyrimet ligjore.

4. Ndarja e Informacionit Tuaj

Mund të ndajmë informacionin tuaj me ofrues të shërbimeve të tretë, si PayPal, për të proçesuar pagesat dhe ofruar shërbimet. Ne nuk shesim informacionin tuaj personal te palë të treta.

5. Siguria

Ne implementojmë masa të arsyeshme të sigurisë për të mbrojtur informacionin tuaj personal. Megjithatë, asnjë metodë e transmetimit në internet ose ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurtë.

6. Të Drejtat Tuaja

Ju keni të drejtën të hyni, korrigjoni ose fshini informacionin tuaj personal. Mund ta bëni këtë duke na kontaktuar në [email protected].

7. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ne mund të përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë për të pasqyruar ndryshimet në praktikat tona ose për arsye ligjore. Ju do të njoftohemi për çdo ndryshim të rëndësishëm.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping