Përfito Ofertën dhe Shijo Legjendat Shqiptare!

Oferta Speciale për 111-vjetorin e Pavarësisë!

Koleksioni Legjendar për Fëmijët Tuaj – Vetëm 33 EURO! (kursen 16 Euro)

OFERTA E KUFIZUAR:
Zbritje prej 33% për 111-vjetorin e Pavarësisë!

ÇFARË MERRNI:

  • 7 përralla shqiptare të gjallëruara me animacione moderne.
  • Format fleksibël: eBook, audiolibër, video.
  • Edukim me vlera për brezin e ardhshëm.

Kujdesemi për trashëgiminë, rrisim me dashuri brezin e ardhshëm.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping