Kushtet e Përdorimit

1. Pranimi i Kushteve

Duke u qasur dhe duke përdorur faqen e internetit AlbanSoul, ju pajtoheni me këto Kushte të Përdorimit. Nëse nuk pajtoheni me ndonjë pjesë të këtyre kushteve, ju lutemi të mos përdorni faqen tonë të internetit.

2. Pronësia e Përmbajtjes

Të gjitha përmbajtjet në faqen tonë të internetit, përfshirë librat digjital, videot dhe audion janë pronë e AlbanSoul dhe janë të mbrojtura nga ligjet e të drejtave të autorit. Ju nuk mund të riprodhoni, ndani ose shisni këtë përmbajtje pa lejen tonë të shprehur.

3. Pagesat

Të gjitha pagesat në AlbanSoul janë të menaxhuara përmes PayPal. Ju lutemi të referoheni te kushtet dhe kushtetutat e PayPal për procesimin e pagesave.

4. Politika e Kthimit të Parave

Ne kemi një politikë të kthimit të parave në vend, e cila mund të gjeni https://albansoul.com/politika-e-kthimit-te-parave/.

5. Zgjidhja e Mosmarrëveshjeve

Çdo mosmarrëveshje që lidhen me përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit ose shërbimet do të udhëhiqen nga ligji shqiptar dhe do të zgjidhen përmes arbitrazhit ose mjetëve ligjorë të tjerë.

6. Ndryshimet në Kushtet e Përdorimit

Ne mund të përditësojmë këto Kushte të Përdorimit në çdo kohë. Është përgjegjësia juaj të rishikoni periodikisht për ndonjë ndryshim.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping