Ti SHQIPËRI më jep nder, më jep emrin SHQIPËTAR…

2023, Rikthim në Djepin e Kulturës

ÇFARË DO TË PËRFITONI:

Ne kemi rikrijuar shtatë histori vërtet të famshme që
prindërit e sotëm i dinë mirë! Duam të pëcjellim tek mendjet e reja vlerat si dashamirësia, familja,
besnikëria, trimëria dhe respekti.

Ne përdorëm një magji kompjuterike (të quajtur Inteligjencë Artificiale) për t’i bërë historitë të duken më interesante.

Lexoni, dëgjoni ose shikoni: Mund t’i dëgjoni historitë nderkohë që udhëtoni me
familjen në makinë, mund t’i lexoni për tu relaksuar ose mund t’i shikoni në TV tuaj.

Ofertë për të gjithë Shqiptarët!

REGJISTROHU

BLI

SHIJO

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping